CABAAN – Residentie Cella 01 Kopie

RESIDENTIE CELLA

Cella, een appartement met een hoek af. Omwille van een veranderende verkeerssituatie werd de voorbouwlijn behoorlijk ver achteruitgedreven. In combinatie met de andere voorschriften op het perceel zorgt dit voor een nogal atypische bouwplot. Daar bij projectbouw elke vierkante meter telt, kreeg het ontwerp deze unieke vorm. Het project bevindt zich op het dorpsplein van Vlierzele. Omwille van de schaal van de bestaande bebouwing in de dorpskern werd beslist het dakvlak in te snijden. De perceptie van twee woningen in plaats van één grote blok sluit beter aan bij de bestaande context.

  • Klant C-struct
  • Doel appartementsgebouw
  • Plaats Vlierzele
  • Status Opgeleverd
  • Partners Meert-Bogaert architecten

Meer projecten

CABAAN Tiny House 77 Bos 30
CABAAN – Icoon 77 Bos

77 BOS

Klein wonen, het is alom tegenwoordig. Dergelijke alternatieve woonvormen ontstaan als antwoord op vele toekomstvragen. Kleinere budgetten, minder ruimtelijke impact en connectie met de natuur,…
CABAAN – Stuer 03 Kopie (1920×1080)
CABAAN – Icoon Stuer

CARROSSERIE STUER

Na 25 jaar waren de bedrijfsgebouwen van Stuer te Elversele toe aan een grondige renovatie. Problemen met afbrokkelende façades en een gedemodeerde uitstraling gaven de…
CABAAN Tuinpaviljoen D 03 Kopie (1920×1080)
CABAAN – Icoon Tinpaviljoen D

TUINPAVILJOEN D

Tuinpaviljoen D werd gerealiseerd als annexe van de bestaande woning, een statige villa in jaren ‘70 stijl. Witte muren, donkere ramen, sterke contrasten en duidelijke…
CABAAN Woning LB 01 – (1920×1080)
CABAAN – Icoon Woning LB

WONING LB

De vreemde eend in de bijt, niet omwille van stijl, wel omwille van aanpak. Cabaan stond bij dit project enkel in voor de esthetische vormgeving.…